ITWatch

Google forsøger at vinde næste store it-slag med ny super-chip

Kunstig intelligens er blevet it-branchens mest hotte emne, men de teknologiske standarder er der stadig kamp om. Nu prøver Google med egen hardware at vinde den kamp.

Google har netop præsenteret en ny chip, der er udviklet med kunstig intelligens for øje. | Foto: Jens Meyer/AP/Polfoto/Arkiv

Da Google-bossen Sundar Pichai onsdag aften gik på scenen til Googles store konference I/O, havde han masser af nyheder med: At kameraet på telefonen bliver til en søgemaskine, at den normale Google-søgemaskine får en særlig jobsektion og et smugkig på næste version af Android.

Men i fremtiden kan det blive den mest nørdede nyhed, som får størst betydning for selskabet, der trods mange produkter på hylderne stadig tjener langt de fleste penge på reklamer i søgemaskinen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs