ITWatch

Dansk it-virksomhed vil firedoble antallet af kunder på fem år

Danske Dukapc er blandt Financial Times' 1000 hurtigst voksende virksomheder i Europa, men virksomheden er ikke færdig med at vokse. Antallet af kunder skal gerne firedobles inden for en femårig periode, hvis det står til ledelsen.

Foto: PR/Dukapc

Indenfor en femårig periode skal Dukapc mere end firedoble antallet af kunder. Så kontant er meldingen efter Dukapc for nylig var inkluderet i Financial Times' liste over de 1000 hurtigst voksende virksomheder i perioden 2012-2015 på baggrund af en samlet vækst på 90 pct. i perioden.

"Vi har små 30.000 abonnenter nu, og den næste milepæl er 130.000, så vores ambition er at vokse, som vi har gjort hidtil. Og det skal vi gerne nå inden for en femårig periode," lyder det fra adm. direktør for Dukapc, Kim Gervin, som ITwatch har talt med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs