Forudbestillinger på ny iPhone lover godt for Apple

Apple har oplevet en væsentlig større interesse for sin nye generation af iPhones, end det var ventet blandt analytikerne.
Foto: Justin Sullivan/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Justin Sullivan/AFP/Ritzau Scanpix
af Marketwire

Forudbestillingsdata for den 15. generation af Apples iPhone viser, at der er væsentlig større interesse en forventet, skriver Bloomberg News.

Særligt interessen for iPhone 15 Pro, der er den næstdyreste i mobilserien, har vist sig så høj, at leveringer er skubbet til ind i midten af november. Oprindeligt var lanceringen planlagt til 22. september, skriver Bloomberg News.

De indledende salgsdata for iPhone 15 er bedre end ventet, konstaterer analytiker Erik Woodring fra Morgan Stanley i et notat.

Overordnet er dataene opmuntrende, når man tager den ”ekstremt negative stemning” blandt forbrugerne i betragtning. Hvis forudbestillingerne fortsat overrasker positivt, kan det understøtte aktien, påpeger analytikeren.

I Wedbush bemærker analytiker Daniel Ives ligeledes, at forudbestillingerne er højere end ventet, og at særligt iPhone 15 Pro- og Pro Max-modellerne er overrepræsenteret.

Da de to modeller er de henholdsvis næstdyreste og dyreste i mobilserien, indikerer det en væsentlig medvind for 15. generation, pointerer han.

Mandag peger aktien i Apple op med 0,5 pct. i det amerikanske formarked.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også