ITWatch

Amerikanske Emerson stiger på budrygter

Amerikansk softare- og elektronikkoncern stiger på rygter om bud fra kapitalfond.

Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Emerson Electric stiger onsdag over 2 pct. i formarkedet, efter at den amerikanske erhvervsavis Wall Street Journal tirsdag kunne fortælle, at den børsnoterede amerikanske kapitalfond Blackstone overveje et bud.

En overtagelse kunne værdisætte elektronikkoncernen, som gør sig inden for løsninger til fast ejendom på mellem 5 og 10 mia. dollar alt afhængig af, om det er hele eller blot dele af forretningen, som overtages. Det skriver Bloomberg News med henvisning til unavngivne kilder.

En handel ville være et positivt glimt i opkøbs- og fusionsmarkedet, hvor de højere renter har reduceret likviditeten, hvorfor aktiviteten er dalet kraftigt.

Hverken Emerson eller Blackstone har kommenteret artiklen over for Bloomberg News.

Mens Emerson stiger, taber Blackstone 2,5 pct. i formarkedet onsdag, hvor futures også indikerer en negativ åbning på 0,7 pct. på indeksniveau.

Eaton vil styrke datacenterområde i Norden med ny forretningsudvikler

Schneider bekræfter rygte om opkøbsplan af Aveva

Dansk startup går efter stor bid af digitalt shippingmarked

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs