ITWatch

Kapitalfondsejet it-virksomhed leverer solidt resultat

I juni blev it-virksomheden Netip opkøbt af kapitalfonden Adelis Equity. Nu viser årsregnskabet for 2021/22 et kraftigt forbedret driftsresultat, som forventet af selskabets stifter og direktør.

Birgitte Lukassen er økonomidirektør i Netip. | Foto: Netip / PR

Som it-virksomheden Netips stifter og direktør Martin Kjølhede allerede løftede sløret for i forbindelse med frasalget til kapitalfonden Adelis Equity, landede selskabet et solidt driftsresultat (EBITDA) i det netop afsluttede regnskabsår 2021/22 på 36,5 mio. kroner mod knap 8,6 mio. kroner året før.

Når det gælder omsætningen, forventede Martin Kjølhede i et interview med ITWatch, at den ville runde 250 mio. kroner netto. Kun bruttofortjenesten bliver dog oplyst i regnskabet, og den er på 120,7 mio. kroner. Før skat er resultatet 25 mio. kroner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs