ITWatch

Chipproducent skuffer med forventningerne

Amerikanske AMD’s forventninger til indtjeningen i tredje kvartal er lavere end analytikernes estimater. Det sender aktien ned.

Chipproducenten AMD og topchef Lisa Su skuffer med forventninger til tredje kvartal. | Foto: STEVE MARCUS/REUTERS / X00642

Den amerikanske chipproducent Advanced Micro Devices, AMD, faldt tirsdag i eftermarkedet oven på selskabets regnskab for andet kvartal. Det er ifølge Bloomberg News især forventningerne til tredje kvartal, der skuffer.

Selskabet venter en bruttomargin på 54 pct. mod estimeret 54,2 pct. blandt analytikerne.

Samtidig halter midtpunktet i AMD’s salgsprognose efter analytikernes estimat. AMD regner med en omsætning i tredje kvartal på 6,5-6,9 mia. dollar og guider altså i gennemsnit cirka 6,7 mia. dollar. Her stilede analytikerne inden regnskabet efter en omsætning på 6,81 mia. dollar.

Aktien i AMD faldt 6,9 pct. i eftermarkedet efter en stigning på 2,6 pct. i den ordinære handel.

Selve regnskabet for andet kvartal var ellers lige i øjet målt på indtjeningen.

AMD landede i andet kvartal et justeret overskud per aktie på 1,05 dollar - præcis som ventet af analytikerne ifølge Bloomberg.

Intel-topchef: Fortjent at aktien falder efter regnskab

Skuffende fremtidsudsigter koster for Intel

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs