ITWatch

Semtech bekræfter muligt køb af Sierra Wireless for 1,2 mia. dollar

Halvlederproducenten Semtech bekræfter, at man er i forhandlinger om at overtage Sierra Wireless, der leverer internetprodukter til private samt virksomheder.

Foto: Colourbox

Semtech bekræfter tirsdag, at selskabet er i forhandlinger om at overtage Sierra Wireless, som leverer internetprodukter til private såvel som store virksomheder som Miele, for en pris på 31 dollar per aktie - svarende til samlet 1,2 mia. dollar.

Allerede mandag kom det frem, at halvlederproducenten var i forhandlinger om at købe Sierra Wireless, og i kølvandet af denne nyhed steg Sierra Wireless knap 20 pct. til 29,70 dollar, og Semtech faldt med 6,2 pct. til 58,47 dollar i mandagens handel.

Det er endnu ikke bekræftet, om der bliver givet håndslag på noget som helst. Semtech oplyser, at selskabet ikke har tænkt sig at komme med yderligere oplysninger til pressen, inden en endelig aftale er i hus.

I tirsdagens formarked falder Sierra Wireless med 2 pct. til 29,11 dollar, og Semtech bakker 2 pct. til 57,31 dollar.

Opkøbslysten dansk fintech-virksomhed åbner kontor i Madrid

Global Payments køber Evo Payments for 4 mia. dollar

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs