ITWatch

NKT underskriver kontrakt i USA til mere end 1,4 mia. euro

USA’s Champlain Hudson Power Express har lagt en ordrer hos NKT på 1,4 mia. euro. NKT skal levere 400kV jævnstrømskabler til Champlain Hudson projektet.

Foto: NKT / PR

Kabelproducenten NKT har underskrevet en kontrakt til Champlain Hudson Power Express højspændingstransmissionslinjen i USA.

Kontrakten, der har en værdi på mere end 1,4 mia. euro, omhandler konstruktion, produktion og installation af 400kV jævnstrømskabler til Champlain Hudson projektet, oplyser NKT.

Kontrakten er betinget af endelig investeringsbeslutning på projektet, hvilket forventes i løbet af tredje kvartal 2022.

”Den er et vigtigt skridt for NKT i at styrke markedspositionen i USA og dermed bidrage til den grønne omstilling af Nordamerika ved at anvende virksomhedens omfattende viden og erfaring inden for jævnstrømsteknologi,” skriver NKT i meddelelsen.

Kontrakten ændrer ikke NKT’s finansielle forventninger for 2022.

NKT underskriver aftale om at frasælge Photonics

Fiberproducent fortsætter fremgang på dansk marked

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs