ITWatch

Væksten i aarhusiansk tech-virksomhed løjer af

Frameo, der udvikler rammer og software til billeder, har fremgang i både bruttofortjenesten og på bundlinjen, ifølge 2021-regnskabet, men væksten er mindre end forventet.

Foto: Mads Frost/JPA

Den aarhusianske tech-virksomhed Frameo, der vandt en Børsen vækstpris Gazelle i år, og blev den bedst placerede it-virksomhed, har i 2021-regnskabet en mere afdæmpet omend fortsat positiv vækst. Det fremgår af 2021-regnskabet.

Bruttofortjenesten lød på cirka 21,9 mio. kr., en vækst på cirka 5 mio. kr. sammenlignet med året før. Resultatet før skat landede på 11,9 mio. kr., hvilket var en vækst på blot cirka 350.000 kr. sammenlignet med regnskabet for 2020.

En del af overskuddet er gået til kraftigt øgede lønninger, som løb op i cirka 3,3 mio. kr. i 2020, men steg til næsten 8,4 mio. kr. i det seneste regnskabsår.

En af selskabets stiftere, Torben Ulrich havde for halvandet år siden forventet et bedre resultat.

“Dengang troede jeg faktisk, vi skulle op og lave 20 millioner før skat i det aktuelle regnskab. Men det da vi gik ind i den periode, regnskabet dækker, kunne vi godt se, det ville blive svært at nå det resultat,” siger han til Computerworld med henvisning til blandt andet covid-19.

1. juni tiltrådte Henrik Mørck Mogensen som ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling som Senior Vice President i Kamstrup A/S.

Frameo opnår mere end 3000 procent vækst

Ny topchef skal tage Frameo til næste niveau

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs