ITWatch

Nvidia vil lægge opkøb af Arm i graven

Chipproducenten Nvidia ønsker ikke længere at købe britiske Arm, skriver Bloomberg News.

Foto: Robert Galbraith/Reuters/Ritzau Scanpix

Nvidia vil i al stilfærdighed droppe sit opkøbsforsøg af britiske Arm fra Softbank, skriver Bloomberg News.

Opkøbet henlægges efter flere måneder med nær intet fremskridt, efter at Nvidia havde købt Arm for 40 mia. dollar., oplyser kilder.

Den amerikanske chipproducent skulle angiveligt have fortalt partnere, at den ikke ventede, at købet ville blive gennemført. I stedet overvejer Softbank nu at sende Arm på børsen, fortæller kilder.

Opkøbet ville have været det største inden for området for computerchips, men blev mødt af modstand fra konkurrencemyndighederne i Storbritannien, USA og Kina foruden Arms kunder.

I USA lagde den føderale handelsmyndighed FTC sag an mod Nvidia for at standse opkøbet, da det blev vurderet, at opkøbet ville gøre Nvidia for dominerende.

Der er endnu ikke taget en endegyldig beslutning, fortæller kilder til Bloomberg, og både Arm og Nvidia bejler angiveligt stadig til de relevante myndigheder for at få godkendelsen igennem.

Aktien falder 2,5 pct. til 227,98 dollar på det amerikanske formarked efter rygterne.

Myndigheder vil blokere Nvidias opkøb af Arm

Chipkæmpe belønnet for kvartalstal og stærk salgsprognose

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs