ITWatch

Apple: Æder sig ind på 3000 mia. dollar

Apple fortsætter fremgang og nærmer sig markant børsværdi.

Foto: Stephen Lam/REUTERS / X02789

Apple fortsætter onsdag sin fremgang med udsigt til endnu en lukkerekord, og dag for dag nærmer selskabet sig en markedsværdi på 3 billioner dollar. Altså, 3000 mia. dollar.

Med et plus på 2,0 pct. til 174,64 dollar er Apples aktie nu samlet set 2866 mia. dollar værd.

I 2021 er æblekoncernens kurs steget med 31,6 pct., og den er tilmed steget med knap 8 pct. siden thanksgiving, hvor store aktieudsalg ellers startede og sendte markedet ned med næsten 5 pct., inden det sidenhen er vendt rundt og har indhentet det meste.

Onsdag stiger aktien på baggrund en artikel i det japanske finansmedie Nikkei, som skriver, at Apple har bedt sine leverandører øge hasten i produktionen af iPhones, efter at produktionen de senere måneder er faldet. Det er tidligere kommet frem, at produktionen i fjerde kvartal ville blive sat ned med 10 mio. enheder til 90 mio. iPhones på grund af komponentmangel.

Tirsdag steg Apple også, da Morgan Stanley løftede sit kursmål til 200 dollar per aktie fra tidligere 164 dollar, fordi banken ser øget indtjening fra nye produkter inden for augmented og virtual reality samt fra selvkørende biler.

En markedsværdi på 3000 mia. dollar ville svare til 19.663 mia. kr.

.\\˙ MarketWire

Trods ønske fra branchen afviser kulturminister at udskyde ny afgiftsmodel 

GN skal genvinde investorernes tillid oven på et hårdt 2021 

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs