ITWatch

Apple i endnu et rekordryk

Investorer satser på spændende streamingnyt fra Apple, der tirsdag steg for fjerde handelsdag i træk.

Foto: MIKE SEGAR/REUTERS / X90033

Investorerne bed igen tirsdag let i æbleaktien, som satte endnu en lukkerekord efter et plus på 1,6 pct. til 156,69 dollar.

Det var fjerde handelsdag i træk, at Apple steg, da analytikernee øjner bedre end ventet salg af iPhone 12 og en spændende, snarlig lancering af iPhone 13.

Netop tirsdag fik aktien ekstra luft, fordi California-koncernen i en mail har indkaldt til en livepræsentation med titlen "California Streaming". Muligvis af et nyt streamingprodukt.

"Vi ser fortsat, at Apple-aktien har mange katalysatorer foran sig frem mod bagkanten af året, herunder den kommende lancering af iPhone 13, men også på grund af lave investorforventninger for iPhone og samlede indtægter i regnskabsåret 2022 drevet af bekymring omkring tidligere cyklus-toppe forbundet med 5G," siger Samik Chatterjee, analytiker hos JPMorgan, til Yahoo! Finance.

JPMorgan har et kursmål for Apples aktie på 180 dollar.

Produktion af Apple Watch rygtes forsinket af kvalitetsproblemer

Apple køber klassisk musikstreamingtjeneste 

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs