ITWatch

It-gigant vokser omsætningen i coronaplaget år

Amerikanske Dell Technologies gør regnskab for et coronaplaget år og præsenterer en omsætningsvækst på 2 pct., men en tilbagegang på nettoindkomsten.

Foto: Dell Technologies PR

Tallene er nu gjort op for 2020 og Dell Technologies leverer "stærke resultater" for året.

Det siger CFO i it-selskabet, Tom Sweet, i et nyligt offentliggjort kvartals- og årsregnskab.

It-selskabet præsenterer en omsætning for hele året på 94,2 mia. dollars hvilket svarer til en stigning på 2 pct. i forhold til året før, hvor selskabet omsatte for 92,15 mia. dollars.

Samtidig vokser driftsindtjeningen med 96 pct. og lander på 5,1 mia. dollars.

Dog er overskuddet i 2020 ikke lige så stort, som det plejer at være. Selskabet præsenterer en nettoindkomst på 3,5 mia. dollars, hvilket er et fald på 37 pct. sammenlignet med 2019, hvor selskabet fremviste en nettoindkomst på 5,52 mia. dollars.

Dell Technologies afsluttede året med et stærkt fjerde kvartal, som påviste en vækst på 9 pct. i omsætningen. Nettoindkomsten i fjerde kvartal af 2020, var markant højere sammenlignet med fjerde kvartal i 2019. Selskabet præsenterer en nettoindkomst på 1,43 mia. dollars, hvilket svarer til en stigning på 323 pct. i forhold til året før.

It-leverandør øger omsætningen og overstiger budgettet 

Dells omsætning røg i vejret i fjerde kvartal 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs