ITWatch

Chipproducent falder trods bedre end ventede tal

Amerikanske Skyworks slog forventningerne på Wall Street, men falder alligevel i eftermarkedet.

Foto: Skyworks/PR

Den amerikanske chipproducent Skyworks slog i sit første kvartal forventningerne på Wall Street, ligesom prognosen for det igangværende andet kvartal er bedre end konsensus. Alligevel droppede aktien tilbage i eftermarkedet i USA med 2,9 pct.

Skyworks fik i sit første kvartal et justeret overskud per aktie på 1,68 dollar mod 1,83 dollar for et år siden, mens omsætningen landede på 896 mio. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på 1,65 dollar og en omsætning på 881 mio. dollar.

"Skyworks overgik december-kvartalets forventninger drevet af global efterspørgsel på vores højperformance forbindelsesløsninger," siger Liam K. Griffin, administrerende direktør i selskabet, i regnskabet.

For andet kvartal spår Skyworks en sekventiel nedgang i salget til et interval mellem 800 og 820 mio. dollar, men buddet ligger over forventningen på Wall Street, som ifølge Bloomberg News er på 787 mio. dollar.

Ved en omsætning i midten af det lovede interval – 810 mio. dollar – ser chipkoncernen en indtjening per aktie på 1,46 dollar. Her er analytikernes estimat på 1,39 dollar.

"Vi forventer at nye indholdsmuligheder og udrulningen af vores Sky5-løsning vil drive sæsonmæssigt bedre resultater i marts-kvartalet," kommenterer finansdirektør i Skyworks, Kris Sennesael.

Sky5 er en chipløsning til 5G.

Chipproducent dykkede på regnskab

Apple taber til Qualcomm i Kina

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger