ITWatch

Skattesager truer mobilforhandler på eksistensen

Danmarks største netbutik for mobiltilbehør risikerer at skulle betale et tocifret millionbeløb som konsekvens af skattesager i Polen og Norge.

Foto: LISELOTTE SABROE//

To skattesager risikerer at sende Mytrendyphone.dk ud over afgrunden.

Det skriver Børsen med henvisning til, at Danmarks største netbutik for mobiltilbehør er havnet i en tvist med henholdsvis de polske og norske skattemyndigheder.

Konkret har de polske myndigheder rejst krav om betaling af moms for 10 mio. kr., mens en tabt sag i Norge formentlig vil resultere i en bøde på 16 mio. kr.

Stifter og enejer Silvan Popovic sover dog roligt om natten.

"De er jo ikke interesserede i, at vi går konkurs. Hvis de siger, at de skal have pengene i morgen, så siger vi: Fint, vi går konkurs," påpeger han overfor Børsen.

Mobilforhandler i nedtur - fyrer hver anden

It-firma afventer trecifret milliontvist med staten på andet år  

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs