ITWatch

Danske investorer smider millioner i Rokoko Electronics

Det danske selskab Rokoko Electronics, der har udviklet en motion-capture-dragt, som gør det nemmere at animere menneskers bevægelser, har fået en række nye investorer med ombord. Med sig har de en pose med 19 mio. kr.

Med 20 ansatte og fem år på bagen er danske Rokoko Electronics stadig et ungt selskab, men med kunder som Sony og 20th Century Fox i porteføljen er det lykkedes virksomheden at tiltrække en række kendte investorer.

Det skriver Børsen.

Thomas Visti, der er kendt som en af folkene bag robotselskaberne Mir og Universal Robots, er sammen med it-millionæren Ditlev Bredahl blandt de investorer, der i alt har skudt 19 mio. kr. i Rokoko Electronics, som har udviklet en motion-capture-dragt, der gør det langt nemmere og billigere at genskabe menneskelige bevægelser i animationer. Hovedinvestor er Vækstfonden.

Rokoko Electronics oplyser i sin omsætning, men adm. direktør i selskabet, Jakob Balslev siger til Børsen, at omsætningen blev fordoblet fra 2017 til 2018, og den nye pose penge skal bruges til at få gang i den kommercielle del af forretningen.

"Nu handler det om vækst, o g det handler om at få den kommercielle side skudt fuldstændigt af," siger han til Børsen.

 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs