ITWatch

HP-direktør: Det handler ikke om at være nummer et

Det amerikanske selskab vinder markedet ved at have fokus på tid, pris og kvalitet, lyder det fra HP's europadirektør Nick Lazaridis.

Foto: Brendan Mcdermid / Reuters / Ritzau Scanpix

HP har genvundet titlen som verdens største leverandør af pc'er, og ifølge HP's europadirektør vokser selskabet især også inden for to områder, nemlig gaming og sikkerhed.

Det skriver Berlingske Business.

Europadirektøren Nick Lazaridis har været hos HP siden starten af 1990'erne, og over for avisen beskriver han, hvorfor han mener, at det amerikanske selskab har klaret sig så godt.

"Vi fokuserer på at være den mest profitable i branchen. Det handler om at levere til forbrugerne og erhvervslivet til rette tid, pris og kvalitet. Derfor fortsætter vi med at gøre store handler, selv om vi ikke er billigst. Det handler ikke om at være nummer et målt i markedsandel men om at levere. Selvfølgelig ønsker ingen at være nummer ti, for så betragtes man ikke som seriøs. Men vi er nummer et eller to på alle markeder, og nu er forretningen altså 80 år gammel," siger Nick Lazaridis til Berlingske Business.

På det danske marked er HP ikke nummer et på pc-markedet, men har en førsteplads i printerbranchen. HP's danske direktør, Peter Møller Kristensen, understreger over for Berlingske Business, at HP skal vokse på alle fronter i Danmark, men at det ikke bliver via en prigskrig.

Den danske direktør har tidligere slået fast over for ITWatch, at HP skal være nummer et i Danmark og slå Lenovo, som i øjeblikket har førstepladsen på det danske erhvervsmarked for pc'er. Tidshorisonten vil han dog ikke spå om.

"Jeg ved ikke, om vi bliver nummer ét lige foreløbig. Lenovo har en god stilling i Danmark. Det vigtige for os er, at det, vi gør, er langsigtet," sagde Peter Møller Kristensen til ITWatch i april.

Kriseramt printerbranche leder efter en udgang

Dansk HP-direktør satser på gaming-industrien

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger