ITWatch

It-forhandler opkøber endnu en konkurrent

Den nordjyske it-forhandler Labtech Data udvider i Aalborg efter opkøb af en mindre konkurrent.

Labtech Data's direktør og stifter Frank Bisgaard Andersen (tv.) og Data Discounts hidtidige ejer Peter Berke (th.). Foto: PR/Labtech Data

Nordjyske Labtech Data, der forhandler it i 22 butikker landet over, har opkøbt virksomheden Data Discount.

Data Discount ligesom Labtech Data hjemme i Aalborg, og efter opkøbet rykker Labtech Data nu ind i Data Discounts lokaler. Derudover stabler Labtech Data også en erhvervsafdeling på benene, som også får fysisk hjemme i Aalborg.

Efter opkøbet af Data Discount har Labtech Data nu 110 medarbejdere fordelt rundt i landet.

"Jeg ved, at vi skal have fokus på resultater og drift. Samtidig vil vi kæmpe for at leve op til vores motto om fortsat at levere 'Danmarks bedste it-service', både til erhverv og private. I den kontekst er vi overbeviste om vores strategis holdbarhed i forhold til kunderne: Altså kombinationen af den kundetryghed som et lokal forankret butiksnet skaber sammen med et bagved liggende center af specialiserede kompetencer, og en volumen der sikrer adgang til kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser," siger Frank Bisgaard Andersen, adm. dirktør i Labtech Data.

Det er anden gang i år, at Labtech Data opkøber en konkurrent. I januar købte Labtech Data it-forhandleren Wecoveryou, efter selskabet var gået konkurs.

It-forhandler overtager konkurrent og skaber landsdækkende kæde

Apple indstiller samarbejde med Atea

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger