ITWatch

Microsoft anbefaler at droppe Windows-telefoner

Brugere af Windows-telefoner anbefales at skifte til en iPhone eller Android-telefon. Anbefalingen kommer fra Microsoft selv.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter

Microsoft anbefaler i en supportbesked alle brugere af Windows-telefoner til at skifte til en iPhone eller Android-telefon.

Det skriver Finans.

Årsagen er ifølge CNBC, at Windows-telefonerne ikke vil blive understøttet fra december i år. Det gælder blandt andet vigtige sikkerhedsopdateringer.

I oktober 2017 valgte Microsoft at lukke sin mobildivision og dermed droppe yderligere udvikling af Microsoft-telefonerne, som ellers var en stor milliardsatsning for selskabet.

Dengang var meldingen, at Microsoft stadig ville sørge for sikkerhedsopdateringer til de brugere, som ønskede at blive ved med at benytte Windows-telefonerne, men nu vælger man altså at lukke helt ned for al understøttelse af telefonerne. 

Bill Gates: Dette er min bedste investering nogensinde

Direktør er stoppet i Microsoft Danmark 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs