ITWatch

Apple sætter Iphone-salg på pause i Tyskland

Juridisk tvist mellem Apple og chipproducenten Qualcomm betyder, at den amerikanske techgigant har stoppet for direkte salg af Iphones i Tyskland.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Marcio Jose Sanchez

Det juridiske slagsmål om brugen af patenter mellem Apple og chipproducenten Qualcomm har stået på i årevis. Som en ny kulmination har Apple midlertidig sat en stopper for salget af Iphones på det tyske marked.

Det skriver Version2 med henvisning til mediet The Register.

Salgsstoppet sker efter et påbud fra en domstol i München. Et lignende påbud er blevet udstedt af en ophavsretsdomstol i Kina. Dermed risikerer Apple også at blive tvunget til at sætte Iphone-salget på standby på det kinesiske marked.

Apple meddeler, at selskabet agter at anke afgørelsen ved domstolen i München. Selvom Apple har fjernet Iphones fra hylderne i selskabets tyske forretninger, er det fortsat muligt at købe telefonerne gennem tredjeparter, skriver The Register.

Storbank sænker estimatet for iPhone-produktionen i første kvartal 

Usikkert 2019 i sigte for Apple: Analysehus advarer mod aktiedyk på 25 pct.

Huawei sælger flere smartphones end nogensinde før

Apple versus Qualcomm er 2018's mærkeligste erhvervsdrama 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs