ITWatch

Alles øjne hviler på Apple i ventet uændret US-marked

De nye iphones fra Apple vækker opsigt på den amerikanske børs.

De amerikanske investorers øjne er onsdag rettet mod Apple, der onsdag klokken 19.00 dansk tid præsenterer sine nye produkter.

Særligt de nye iPhones - og prisen på disse - vil der blive holdt øje med, skriver Bloomberg News. I formarkedet stiger Apple-aktien med 0,4 pct. til 224,66 dollar.

De amerikanske futures handles stort set uændret forud for de amerikanske børsers åbning, og det tyder altså på en stille start på aktiehandlen.

Futures på Dow Jones og S&P 500 noterer sig fald på 0,1 pct., mens Nasdaq handles uændret.

Der kan ligeledes komme fokus på Alphabet, som er Googles moderselskab. Europa-Kommissionen har onsdag vedtaget en fælles holdning til en ny digital ophavsret på internettet.

Reformen vil sikre betaling fra store it-virksomheder som Youtube til kunstnere, og flere store techselskaber har ifølge mediet CNN Money ført lobbyarbejde mod lovgivningen.

Alphabet-aktien falder med 0,5 pct. i formarkedet til 1172,06 dollar.

Senere onsdag skal flere chefer i den amerikanske centralbank, Federal Reserve, afholde taler, inden at den såkaldte Beige Book-rapport offentliggøres klokken 20 dansk tid.

James Bullard, chef for Federal Reserve i St. Louis, skal tale i Chicago, mens Leal Brainard, medlem af Federal Reserves styrelse, skal tale i Detroit.

/ritzau/FINANS

Googles stemmeassistent er klar på dansk 

Elektronikgigant vil kun have grøn energi i 2040 

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs