ITWatch

Medie: Lumigon-konkurs koster investor et tocifret millionbeløb

Lumigons konkurs kostede sidste år en af investorerne i virksomheden, Silvan-rigmand Steen Weirsøe, over 20 mio. kr. Det skriver Børsen på baggrund af årsregnskabet for Weirsøes investeringsselskab.

Foto: PR/Lumigon

Da det danske bud på at skabe en smartphone til den mere eksklusive del af markedet i form af virksomheden Lumigon sidste år gik konkurs, betød det samtidig store tab for virksomhedens investorer. Blandt investorerne var tidligere direktør for DT Group Steen Weirsøe, der er blevet mangemillionær på et salg af byggemarkedskæden Silvan. Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen kom Steen Weirsøes investeringsselskab, Weirsøe-Invest, ud af 2017 med et underskud på 22 mio. kr. Selskabet har ellers kørt med store millionoverskud i en årrække, skriver avisen.

Steen Weirsøe bekræfter over for Børsen, at underskuddet kan henføres til enkelt investering, som selskabet har måtte afskrive. Spurgt direkte ind til, om det er investeringen i Lumigon, der er tale om, afviser Steen Weirsøe at bekræfte Børsens udlægning.

"Det har jeg ikke rigtigt nogen kommentarer til," siger han til avisen.

Farvel til Lumigon – og dermed til resterne af det store danske mobileventyr 

Derfor gik det galt for danske Lumigon 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs