ITWatch

Canon-direktør efter stort underskud: Vi har en vanvittig tro på fremtiden

Trods det største underskud i selskabets historie ser direktøren for Canon Danmark positivt på fremtiden og forventer overskud igen i 2018.

Foto: Canon

Der bliver kigget frem mod en spændende fremtid i Canon Danmark trods det største underskud i selskabets historie, der endte med et minus på 12 mio. kr.

Selskabets adm. direktør Kim Nielsen understreger, at 7,6 mio. kr. af underskuddet dækker over en afskrivning, som han dog ikke vil uddybe nærmere.

Det skriver Computerworld.

"Vi har en vanvittig tro og selvtillid på fremtiden. Vi har både vækst på vores partnerkanal og i direkte salg, men det er rigtigt, at vi har et bundlinjeproblem i 2017," siger Kim Nielsen til Computerworld.

Topchefen understreger, at der med vækst på toplinjen er gode fremtidsudsigter. Dog er omsætningen faldet med godt 100 mio. kr. til 446 mio. kr. over en periode. Han fortæller også, at der er budgeret med sorte tal på bundlinjen i det igangværende regnskabsår.

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs