ITWatch

Hardware

Fujitsu-direktør: Vi skal være bedre – ikke større

Coronaen har kostet Fujitsu et tocifret millionbeløb, men det ryster ikke Fujitsus danske landechef, Søren Rinnov Østergaard, der ser lys forude. Målet er slet ikke vækst, men bedre indtjening og en mere fokuseret forretning.

Ingen udsigt til chipregn foreløbig

Chipproducenterne kan slet ikke følge med trods tidligere nedlukninger for blandt andet bilproduktion. Det vil tage et år endnu, før produktionen matcher efterspørgsel, mener direktør hos chipproducent.

Tyskland melder sig ind i chipkrise-krigen

Mikrochipsulten har fået flere lande til at give tilskud til ny chip-produktion. Blandt andet i USA og i Kina. Ny melder Tyskland sig også ind i ræset med flere milliarder.

Frameo i stærk fremgang

Producenten af software til digitale billedrammer firedoblede både omsætning og overskud i 2020. Det er særligt USA, der skæpper i kassen.

Konica Minolta efter milliontab: En mavepuster

Konica Minolta har tabt sammenlagt 70 mio. kr. på bundlinjen de sidste to år, efter printermarkedet blev ramt hårdt af coronakrisen. Men topchefen bag markedslederen ændrer ikke et komma i den lagte strategi. I dag ser han efter danske opkøb og er langt i processen.

Lenovos omsætning stiger og stiger

Lenovo viser for femte år i træk fremgang i regnskabet. Det gælder især på omsætningen, men afkastningsgraden styrtdykker i samme i samme periode.

Her er Kyndryls danske topchef

IBM Danmark bliver officielt opsplittet i dag 1. september, hvor firmaet Kyndryl også starter som selvstændigt selskab. Landechefen er fundet internt.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs