ITWatch

Hardware

Intel: Skuffer med kvartalsprognose

Den forventede omsætning til andet kvartal i 2022 hos Intel lever ikke op til analytikernes forventninger, men første kvartal var bedre end ventet.

Atea: Bæredygtighed og indtjening skal gå hånd i hånd

Man kan godt levere bæredygtighed og klimahensyn og tjene penge samtidig, siger hun, men erkender, at det er en udfordring. Det siger topchefen for Atea Danmark, Kathrine Forsberg om selskabets sats på bæredygtighed. I dag har Atea dog måtte erkende, at salget af hardware volder udfordringer som følge af globale forsyningsproblemer og sender selskabet i minus.

Canon vil være “last man standing”

Ambitionerne hos Canon er ikke til at tage fejl af. I et marked med færre solgte printere og generelt mindre forbrug af print, vil Canon gå efter at vokse virksomheden – ikke kun inden for traditionel printvirksomhed.

Selskabet bag Jabra varmer op til nyt storsats

Danske GN Audio, der er vokset voldsomt under coronakrisen og senest har købt Steelseriers i en milliardhandel, er på vej med en ny satsning, som kan få samme størrelse som hele selskabets store division indenfor headsets.

Fujitsu-direktør stopper med omgående virkning

Søren Rinnov Østergaard forlader sin post som adm. direktør for Fujitsu Danmark, og i stedet bliver bestyrelsesformand Anthony Pipe midlertidig adm. direktør, indtil virksomheden har fundet en permanent løsning. Årsagen til stoppet er ikke meldt ud.

Atea-top: Stadig lang vej i Danmark

Ateas danske forretning ligger bagud i forhold til mange af selskabets andre lande-kontorer, viser regnskabet for første kvartal. Men Atea Danmark er kommet et godt stykke, konkluderer topledelsen.

Qualcomm belønnet for kvartalstal

Aktien i Qualcomm steg 6,3 pct. i onsdagens eftermarked, da regnskabet for andet kvartal 2021/22 efter markedets lukning indeholdt en positiv prognose.

1 - 25 af 1763

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs