ITWatch

Angry Birds-udviklere henter millioninvestering fra spilveteran til nyt sats

Det nystartede spilfirma Hatrabbit, som har to af udviklerne bag spilfranchisen Angry Birds som stiftere, henter millioninvestering fra en tidligere direktør hos spilproducenten EA.

Stifterne af selskabet Hatrabbit har begge en fortid fra Angry Birds-udvikleren Rovio. Foto: PR/ROvio

Spiludviklingerne i det nystartede udviklingsselskab Hatrabbit har netop fået tilført 2,5 mio. svenske kr. i investorkapital.

Det skriver det svenske medie Digital.

Hatrabbit, som består af udviklerne Andreas Chrysovitsanos og Joakim Svärling, har længe ledt efter en investor. Bagmændene var begge med til at udvikle spilhittet Angry Birds, og for dem var det vigtigt at finde en investor med kendskab til spilbranchen og forståelse for, hvordan den opererer.

Det har man fundet i Karl Magnus Troedsson, tidligere vicedirektør i spilproducenten EA, hvor han blandt andet var en af ophavsmændene bag det populære krigsspilsfranchise Battlefield. Derudover kommer han med 15 års erfaring fra spiludvikleren Dice.

Det er blandt andet Hatrabbits arbejdsmetode med hurtig udvikling fra idé til køreklart koncept, som tiltaler ham.

"En af grundene til, at jeg har valgt at investere er på grund af Andreas og Joakim. Da jeg forlod Dice og EA, ønskede jeg at arbejde på kortere projekter og teams, der er virkelig adrætte, både i udviklingen af ​​spillene, men også med den måde, de kører deres virksomheder på," siger Karl Magnus Troedsson blandt andet om Hatrabbit, som brugte fire uger på at udvikle deres seneste spil Merry Snowball.

De sure fugle vil på børsen

Subway Surfers har forgyldt fire danske spiludviklere - nu bliver det til en tv-serie

Founders House slår dørene op til norsk udvidelse

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger