ITWatch

Svensk spilvirksomhed dykker på frygt for ulovligheder

Trods løfter om en intern undersøgelse og forsøg på at berolige investorerne, faldt aktien i svenske Evolution som en sten torsdag.

Foto: Colourbox

Evolution ligger torsdag til det største fald siden børsnoteringen i 2015, da den svenske online spilvirksomhed på en telekonference ikke har kunnet berolige investorernes nerver, efter at selskabet er blevet beskyldt for at operere ulovligt i en række markeder.

Det skriver Bloomberg News.

Aktien falder torsdag 14,4 pct. til 1044 svenske kr., og aktien er nu faldet med tæt 30 pct. i denne uge.

Bloomberg beskrev den 16. november anklagerne fra en anonym konkurrent, der har fået private efterforskere til at undersøge forretningen. Det har udmøntet sig i et klagebrev, der er indleveret til en spilmyndighed i New Jersey gennem et amerikansk advokatselskab.

Den 24. november meddelte Evolution, at selskabet har været i kontakt med myndighederne i New Jersey, samt at selskabet har indledt en intern undersøgelse.

Finanshuset ABG Sundal Colliers analytiker Erik Moberg pointerer, at onsdagens investorkonference ikke gav nogen svar og var "ganske irrelevant".

- Hvis Evolution skal rydde op i sin kundebase, så er vores vurdering, at der er betydelig nedadrettet risiko vedrørende konsensusestimaterne, skriver Moberg ifølge Bloomberg News.

Svensk spilvirksomhed mister 9 pct. efter anonym klage fra konkurrent

Angry Birds-skaber lukker afdeling i London og fyrer de ansatte

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs