ITWatch

Spiludvikler suser frem efter fremgang

Amerikanske Roblox har det seneste år fået 31 pct. flere daglige brugere, og selskabet lander i det seneste kvartal over analytikernes forventninger, når det gælder den samlede abonnementsværdi.

Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske spiludvikler Roblox, med vidoespillet af samme navn, suser frem i eftermarkedet efter et regnskab for tredje kvartal, der viser, at genåbningerne efter corona ikke har påvirket kundernes lyst til at spille.

Den samlede abonnementsværdi voksede med 28 pct. i kvartalet til 637,8 mio. dollar, oplyser Roblox. Analytikerne havde ventet, at tallet var landet på 624,2 mio. dollar ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Roblox havde 47,3 mio. daglige brugere, hvilket er 31 pct. flere end for et år siden.

Aktien stiger 28,6 pct. i eftermarkedet på trods af et tab på per aktie på 13 cent mod ventede 4 cent.

Legos venturearm føjer australsk spilplatform til porteføljen

Spiludvikler skuffer med ny salgsprognose 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs