ITWatch

Unity vil stoppe spil-bøller med kunstig intelligens

Det danskstiftede softwareselskab Unity overtager nu selskabet OTO, hvis platform kan spotte dårlig adfærd og ubehagelige typer på tværs af spilplatforme.

Foto: PR

Der er for mange ubehagelige typer, der truer eller chikanerer når man spiller online, og derfor har softwareselskabet Unity nu valgt at købe selskabet OTO, der står bag en platform, som kan genkende dårlig adfærd i onlinespil.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Ifølge Unity har 7 ud af 10 oplevet at blive truet eller svinet til, mens de har spillet multiplayerspil.

“Vi har det sidste år set, hvordan mennesker over hele verden har brugt spil til at komme tættere på deres venner og familie. Vores undersøgelse viser også, at de mange nye multiplayer-spil på forskellige platforme har gjort, at problemet med ubehagelig adfærd er blevet større. Med integrationen af OTO giver vi udviklerne en simpel og skalerbar løsning til at designe og sikre virtuelle spilmiljøer, der kan fremme gode spiloplevelser og opdage ubehagelig adfærd,” siger Felix Thé, VP of Product Manager, Operate Solutions, Unity i en meddelelse.

OTO benytter taleanalyse, via en såkaldt intonationsmotor, der er betydeligt hurtigere end talegenkendelse. Det virker også på tværs af sprog.

Købsprisen er ikke oplyst.

Unity-stiftere er blandt Danmarks rigeste

Milliardsalg af danske techselskaber får det til at boble på den danske iværksætterscene 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs