ITWatch

Dansk computerspil har solgt virtuelt land for 365 millioner

Et dansk computerspil-firma har oplevet voldsom succes med salg af virtuelle byggegrunde i et nyt spil, som sammenlagt har indbragt selskabet langt over en kvart mia. kr.

Foto: PR

Det danske gaming-selskab Bright Star Studios har efter bare tre år på markedet oplevet massiv succes. Selskabet har base i Filmbyen i Århus og har i dag 15 ansatte, men selskabets gennembrud økonomisk er udviklingen af et virtuelt univers i et spil, der giver brugerne mulighed for at købe "land" virtuelt og det har åbnet en sand syndflod af penge til selskabet.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet. Ember Sword, som det hedder, minder om det populære World of Warcraft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs