ITWatch

Fortnite-ejer møder Apple i retten

Den længe ventede sag mellem Apple og Epic Games, der klager over transaktionsgebyrer i Apples App Store, begynder mandag. Sagen kan få markante konsekvenser.

Foto: Dado Ruvic

Kampen om retten til at opkræve betalinger i sin egen software udløser fra mandag en retssag, der har potentialet til at blive stærkt problematisk for techgiganten Apple.

Sagen, der kommer til at køre for retten i Californien, omhandler Apples cut af de transaktioner, som brugerne betaler via Apples App store, når de køber en app, køber indhold i en app eller tegner et abonnement.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs