ITWatch

Nordisk Film investerer i spansk spiludvikler

Egmont-ejede Nordisk Film har købt 40 pct. af den spansk spiludvikler Mercurysteam. Salgsprisen er hemmelig, men spiludvikleren vurderes til at være op imod 500 mio. kr. værd.

Foto: PR/Egmont

Nordisk Film skruer yderligere op for sit sats på computerspil med købet af 40 pct. af den spanske spiludvikler Mercurysteam, skriver Børsen.

"Samlet set skal computerspil være halvdelen af vores forretning fremadrettet – hvis ikke mere. Det er en del af vores transformation til en moderne og global underholdningsvirksomhed," udtaler koncernchef i Nordisk Film, Allan Mathson Hansen, til Børsen.

Prisen for ejerandelen er hemmelig, men ifølge topchefen vurderer Nordisk Film, at spiludvikleren har en værdi på op til 500 mio. kr.

Mercurysteam beskæftiger 160 ansatte og udvikler spil til pc såvel som spilkonsoller, og planen fremadrettet er, at selskabet skal vokse mellem 50 og 100 pct. inden for de næste fem år.

Dansk spilsucces vil udvide forretning med trecifret millioninvestering 

Kapitalfond køber amerikansk producent af gamingudstyr 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs