ITWatch

Astralis melder sig ind i Dansk Erhverv

E-sportssuccesen Astralis vil markere sig i dansk erhvervsliv og melder sig derfor ind i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv, skriver Berlingske.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Counter-Strike-holdet Astralis, der blev børsnoteret sidste år, har meldt sig ind i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv, skriver Berlingske.

Årsagen er, at Astralis vil markere sig i dansk erhvervsliv, hvor selskabet bag holdet har planer om at bygge et Astralis-brand op rundt om spiluniverset.

"Vi er så ung en industri, og samtidig med at vi skal opfinde alle de her ting og udleve vores potentiale, så skal vi også finde en vej at tjene pengene på. Vi vil gerne bygge en hel kultur op omkring Astralis. Vi vil bygge nogle rammer op omkring både arbejdspladser, fankultur, fysiske events. Det kræver en organisation og en professionalisme," siger Anders Hørsholt, direktør for Astralis, til Berlingske.

Hos Dansk Erhverv peger adm. direktør Brian Mikkelsen på, at gaming er en voksende industri, hvor der de seneste år er sket en professionalisme, og han derfor ser frem til samarbejdet med Astralis.

Astralis fastholder optimismen efter et coronaramt første halvår

Astralis-træner forventer udsving med ny opstilling 

Mere fra ITWatch

Pleo henter ny salgsdirektør

En ny salgsdirektør er hentet til fintech-virksomheden Pleo som en del af ambitionen at nå en mio. brugere inden for de næste fire år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs