ITWatch

Dansk spiludvikler i eksklusivt selskab på ny gamingplatform

På verdensplan har blot fem spilselskaber fået lov til at udvikle til Snapchats nye gamingplatform. Blandt dem er danske Sybo.

Foto: Sybo/PR

Danske Sybo har udviklet et af verdens mest downloadede spil i form af storhittet Subway Surfers. Den bedrift har sikret selskabet en plads blandt en eksklusiv skare på blot fem spiludvikler, der er inviteret ombord på Snapchats nye spilplatform.

Resultatet er Subway Surfers Airtime, som er et af de første spil, der er blevet tiilgængeligt på det sociale medies platform, Snap Games. Platformen blev lanceret i april.

"Med deres 203 millioner aktive brugere er det en yderst interessant mulighed at udvide Subway Surfers-brandet på Snapchat-platformen. Partnerskabet med Snap Inc er endnu et stort skridt for os i forhold til at udvikle Subway Surfers-brandet i nye retninger," udtaler adm. direktør i Sybo, Mathias Gredal Nørvig, i en pressemeddelelse.

Til dato er Subway Surfers, som Sybo har udviklet i samarbejde med Kiloo, der ligeledes stammer fra Danmark, blevet downloadet 2,5 mia. gange i alt.

Han droppede skolen for at spille computer og endte som it-chef

Danskfødt tech-gigant i storform

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger