ITWatch

Direktør vil have e-sportturnering ud i hele landet

Fremover skal e-sportturneringen Copenhagen Games ikke kun være en københavnerbegivenhed, lyder håbet fra direktør Zahir Butt. Flere kommuner er positive overfor at investere i lokale arrangementer.

PR/Copenhagen Games
Foto: PR/Copenhagen Games

Selvom det hedder Copenhagen Games, skal den store e-sportturnering ikke kun afvikles i København. Sådan lyder udmeldingen fra direktør i Copenhagen Games, Zahir Butt, til Ritzau i en artikel bragt af Berlingske.

Han peger på, at alle skal have lov til at være med i turneringen, der både er den største og ældste af sin slags i Danmark.

"Der sidder folk i både Sønderjylland og på Bornholm, som måske ikke lige kan komme til København, men vi vil gerne involvere resten af landet," siger han.

I Aarhus Kommune er man positiv stemt overfor et samarbejde om mulige events i byen, lyder det fra Rabih Azad-Ahmad, kulturrådmand i Aarhus Kommune.

Også i Helsingør er man åben overfor e-sport, men Henrik Møller, formand for kultur- og turismeudvalget, mener ikke udelukkende, at kun de store events er vejen frem.

Copenhagen Games afholdes i disse dage i København. Et satelitarrangement i Herning er aflyst, fordi spillerne tog til København.

Det forventes, at turneringen vil tiltrække 10.000 gæster, 1500 deltagere fra 25 lande og tre millioner seere.

Direktør i Copenhagen Games, Zahir Butt, håber, at turneringen allerede fra næste år vil knopskyde til andre dele af landet.

Vækstfonden og business angel skyder penge i e-sportplatform

Digitalt superhus skal fremme e-sports-eliten

Underdogs går hele vejen i e-sportsbrag i Bella Center

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger