ITWatch

Global it-virksomhed indgår aftale med dansk e-sportshold

Dansk e-sportshold, der er ejet af Parken Sport & Entertainment og Nordisk Film, lander aftale med fransk it-gigant.

Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters

Det danske e-sportshold North har indgået en sponsoraftale med den franske it-virksomhed Capgemini.

Det skriver Berlingske Business.

North, som er ejet af Parken Sport & Entertainment og Nordisk Film, vil resten af året bære Capgeminis navn på sine trøjer.

"For mig er det en rigtig stor ting. Det her er en case, der kan sammenlignes med vores samarbejde med Adidas eller Red Bull. Den er et bevis på, at vi som organisation kan være interessante for mange forskellige slags segmenter og for nogle mastodontvirksomheder," siger Christian Sørensen, direktør for North, til Berlingske Business.

Sponsoraftalen med det danske e-sportshold skal hjælpe Capgemini med at rekruttere unge it-talenter, lyder det. Selskabet har i dag mere end 200.000 ansatte på verdensplan og omsatte i 2018 for knap 100 mia. kr.

Medie: Apple investerer flere hundrede millioner i ny spiltjeneste

Nytænkende strategier skal give fortsat Astralis-succes 

Mere fra ITWatch

Storbritannien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Fibia ruller ind i Vordingborg

Internetudbyderen har et mål om at tilbyde internet til andelshaverne i de to virksomheder, der ejer Fibia, inden udgangen af 2023. Nu graver de kabler ned i Vordingborg.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs