ITWatch

Parkens e-sportshold indgår partnerskab med Red Bull

Det danske e-sportshold North har indgået et sponsorpartnerskab med energidrikproducenten Red Bull. Det giver spillerne hos North adgang til Red Bulls netværk, træningsfaciliteter og kontorer over hele verden.

August Agge Rosenmeier er en del af e-sportsholdet North. Foto: Scanpix

E-sportsholdet North, der er aktive inden for spillene CS:GO og Fifa, har indgået et partnerskab med energidrikgiganten Red Bull. Det oplyser North i en pressemeddelelse.

Det giver spillerne hos North adgang til Red Bulls netværk, træningsfaciliteter og kontorer over hele verden.

"Hvis du som os vil være en toneangivende e-sportsorganisation i Skandinavien og Europa, er du nødt til at arbejde sammen med store brands med store ambitioner og et stort "reach" i en målgruppe, der bliver stadig mere magtfuld."

"Derfor er matchet imellem Red Bull og North perfekt," skriver direktør i North Christian Sørensen i en pressemeddelelse.

Aftalen med Red Bull løber resten af 2018 og i 2019. North har allerede sponsorerne Adidas og GG.Bet og er fortsat i gang med at opbygge den forretningsmæssige platform, der skal gøre e-sport til en overskudsforretning.

I 2017 gav Parken Sport & Entertainments halvdel af North et underskud på 6,3 millioner kroner ifølge årsregnskabet. Det samlede underskud for North lød på over 10 millioner kroner.

Norths CS:GO-hold er for nuværende verdens 10.-bedste, hvilket er under ambitionen. Christian Sørensen har tidligere fortalt, at forretningsmodellen er baseret på, at man er "blandt de absolut bedste hold" i verden.

Også verdens bedste CS:GO-hold, danske Astralis, gav et større underskud i 2017.

Mens North startede som CS:GO-hold, har selskabet i de seneste måneder også fokuseret på fodboldspillet Fifa. Tidligere i år hentede holdet August "Agge" Rosenmeier hjem fra udlandet og mandag har North hentet danskeren Marcus "marcuzo" Jørgensen.

"Mine to primære mål er at blive verdensmester og at udvikle mig som E-sportsatlet."

"Jeg havde mange tilbud, men jeg er overbevist om, at North tilbyder de bedste rammer i Danmark for, at jeg kan indfri de mål," skriver han i en pressemeddelelse.

Parkens e-sportshold henter dansk Fifa-mester hjem

E-sport-top takker nej til direkte statsstøtte til private aktører

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger