ITWatch

Stiftere af Unity og Vivino skyder kapital i nyt bilspil

De to mænd bag Unity og Vivino har skudt kapital i nyt spil, der skal få folk til at scanne biler, som da den danske befolkning gik på jagt med Pokémon Go, skriver Berlingske Business.

Foto: DAG¯ JAN

Et nyt bilspil så for en måned dagens lys med prominente tech-iværksættere som investorer. Kristoffer Nielsen er medstifter og adm. direktør i spilfirmaet Donkraft Digital, der står bag det nye spil, Streetcars, skriver Berlingske Business.

At spillet kunne lade sig gøre skyldes, at de to techmænd David Helgason, der medstifter af Unity, som bl.a. har leveret platformen bag Pokémon Go, samt Theis Søndergaard fra Vivino har skudt kapital i spillet.

"Der var en klarhed i deres idé. Det var helt tydeligt, hvad de havde gang i. Det krævede nærmest ingen forklaring. Man kunne se, at det kan virke," siger David Helgason til avisen og tilføjer, at det kan blive "fantastisk stort".

Spillet går kort fortalt ud på at scanne nummerplader med sin smartphone, hvorefter bilen kommer ind i spillet, så deltagerne kan køre ræs mod hinanden med bilerne fra den virkelige verden.

David Helgason har lagt 350.000 kr. i projektet efter at have scannet sin første bil.

Unity-stifter forlader Danske Bank som følge af hvidvasksag 

Kendte investorer lægger trecifret millioninvestering i e-sportsselskab 

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs