ITWatch

Stiftere af Unity og Vivino skyder kapital i nyt bilspil

De to mænd bag Unity og Vivino har skudt kapital i nyt spil, der skal få folk til at scanne biler, som da den danske befolkning gik på jagt med Pokémon Go, skriver Berlingske Business.

bil
Foto: DAG¯ JAN

Et nyt bilspil så for en måned dagens lys med prominente tech-iværksættere som investorer. Kristoffer Nielsen er medstifter og adm. direktør i spilfirmaet Donkraft Digital, der står bag det nye spil, Streetcars, skriver Berlingske Business.

At spillet kunne lade sig gøre skyldes, at de to techmænd David Helgason, der medstifter af Unity, som bl.a. har leveret platformen bag Pokémon Go, samt Theis Søndergaard fra Vivino har skudt kapital i spillet.

"Der var en klarhed i deres idé. Det var helt tydeligt, hvad de havde gang i. Det krævede nærmest ingen forklaring. Man kunne se, at det kan virke," siger David Helgason til avisen og tilføjer, at det kan blive "fantastisk stort".

Spillet går kort fortalt ud på at scanne nummerplader med sin smartphone, hvorefter bilen kommer ind i spillet, så deltagerne kan køre ræs mod hinanden med bilerne fra den virkelige verden.

David Helgason har lagt 350.000 kr. i projektet efter at have scannet sin første bil.

Unity-stifter forlader Danske Bank som følge af hvidvasksag

Kendte investorer lægger trecifret millioninvestering i e-sportsselskab

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger