ITWatch

IO på vej med ottende Hitman, men der mangler penge

IO Interactive er klar med ottende udgave af Hitman, som kommer næste år, men branchen mangler penge, skriver Politiken.

IO Interactive er på vej med endnu en version af hittet Hitman. Spillet som satte spilselskabet på verdenskortet og som til overflod er filmatiseret, sørgere for omsætning i branchen for computerspril, skriver Politiken.

Det glæder brancheorganisation Interactive Denmark. Men der er problemer i spilindustrien, lyder det videre.

"De danske spilfirmaer kan sagtens tjene masser af penge, men der er brug for støtte til at starte tingene op. Også for at vi kan tiltrække de store udenlandske investorer til firmaer, der ikke har spil som ’Hitman’ i porteføljen. Hitmans’ mangeårige solosucces er et vidnesbyrd om, at den danske spilbranche har svært ved at finansiere deres projekter, hvis ikke det er et koncept, man allerede kender," siger hun til avisen.

Hitmans første version hed Codename 47 og blev udgivet i 2000.

Spiludvikler sender folk på gaden for at skanne biler

International e-sportfinale vender tilbage til Odense

Forsiden lige nu

Skat udviklede ny softwarerobot på 14 dage

En bunke på 30.000 mindre sager hos Skat blev sidste år startskuddet til at udvikle en softwarerobot, der kunne tage sig af sagsbehandlingen. I dag har Skatteforvaltningen etableret et kontor med 11 medarbejdere til at udvikle automatiseringsløsninger.

Microsoft omrokerer på direktionen i Danmark

Microsoft Danmark ryster posen og skifter ud på direktørposter. Det betyder, at der kommer nye chefer i spidsen for it-selskabets kommercielle salg samt for det tekniske løsningssalg.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger