ITWatch

Digitalt superhus skal fremme e-sports-eliten

Hos Campus Vejle satser man hårdt på at finde eliten inden for e-sport i Danmark. Et nyt digitalt superhus skal stå klar i starten af 2019 med plads til 250 gamerstuderende.

Copenhagen Games | Foto: PR Copenhagen Games

I Vejle er en gammel industribygning ved at blive gjort klar til en teknologisk morgendag. Campus Vejle er nemlig i gang med at omdanne Spinderihallernes gamle farveri til digitalt superhus med plads til 250 elever fra esports-linjen.

Det skriver mediet Techsavvy.

Huset skal agere "øverum" for esportlinjens elever, når de ikke er beskæftigede med studierne på HHX-linjen, og hos Campus Vejle melder man om stor interesse for både uddannelseslinjen og huset.

"Vi har på få år fået det ry, at hvis man skal være prof indenfor esport, så skal man vælge Vejle. Men som i alle andre sportsgrene er det et nåleøje, man skal igennem for at blive professionel," forklarer Ruben Krog, uddannelseschef på Campus Vejle, til Techsavvy.

Skolen fortæller, at selvom det kun er et fåtal af eleverne, som når til et punkt, hvor en professionel esportskarriere bliver til virkelighed, så giver linjen en lang række kompentencer, som blandt andet sportspsykologer fra Team Danmark hjælper med at identificere og bringe i spil.

Nordisk spilselskab lander rekordresultat for første kvartal 

Parken-formand: Esport-hold skal drives professionelt 

Dansk Counter-Strike-hold henter ny spiller efter millionsalg 

E-sportsdirektør vil tæmme Det Vilde Vesten og tjene penge 

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs