ITWatch

Tintin gør skærmtrolden Hugo selskab på mobilen

Det danske spilfirma Hugo Games har som de første fået lov til at omsætte de velkendte tegneserier med journalisten Tintin til mobilspil. 

Danske Hugo Games har indgået aftale med rettighedshaverne til historierne om Tintin, det belgiske forlag Moulinsart, i forhold til at lave et mobilspil baseret på tegneserierne med den unge, eventyrsøgende journalist og hans følgesvende Kaptajn Haddock og hunden Terry.

Det skriver Berlingske Business.

"Tintin er et af de største, gamle varemærker - og jeg er selv gammel fan. Vi skal lave et spil, hvor man bevæger sig gennem de forskellige verdener og møder ufordringer, og her har vi som forlæg de fede, gamle bøger, som skaber genkendelsens glæde. Vi har fået frie hænder, men Moulinsart skal naturligvis godkende grafikken," fortæller Henrik Nielsen, adm. direktør i Hugo Games.

Planen er at spillet med Tintin skal udkomme i løbet af 2019. Udover at sikre sig mobilspilsrettighederne til Tintin planlægger Hugo Games også at lancere fire større spil i løbet af 2018, hvilket er selskabets største lancering til dato.

Tintin-projeket betyder, at Hugo Games, som også er kedt for skærmtrolden af samme navn, forventer at skulle udvide medarbejderstaben fra de nuværende 36 til 40 ansatte.

Direktør investerer yderligere i Hugo Games 

Spilbranchen vokser, mens salget svigter 

"Jeg er ingen gamer selv, jeg er direktør" 

Hugo Games får ny kapital til at redde forretningen  

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs