ITWatch

Spilselskab i MTG-familien voksede med 24 procent i 2017

Særligt mobilspil drev væksten for tysk spilselskab, som MTG ejer 51 pct. af, i 2017, mens væksten er mindre stejl i browserspil.

Foto: PR foto/MTG

Spilselskabet Innogames med hovedsæde i Hamborg og Düsseldorf havde i 2017 en omsætning på 161,5 mio. euro, svarende til 1,2 mia. kr. Det er en stigning på 24 pct. i forhold til året forinden, skriver det svenske medie Breakit på baggrund af en pressemeddelelse fra Innogames.

Den største del af omsætningen, omkring to tredjedele, kommer fra de af Innogames' spil, der spilles i en browser. I det segment var omsætningsvæksten i 2017 på 11 pct. Mere stejl er væksten i spil til mobile enheder. Her voksede omsætning med 62 pct. Overskudsgraden var i 2017 på 25 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs