ITWatch

Svensk spiludvikler lander millionaftale med amerikansk firma

Svenske Gaming Corps skal udviklet et spil til Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch med afsæt i et amerikansk tv-show.

Foto: Jungho Choi/AP/Polfoto

Spiludvikleren Gaming Corps har skrevet under på en aftale til en værdi af omkring 10 mio. svenske kr. om at udvikle et computerspil, fremgår det af en meddelelse.

Aftalen er indgået med amerikanske Gamemill og går ud på, at den svenske spiludvikler skal være med til at lave et computerspil til Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch, som skal være baseret på et uspecificeret "populært" amerikansk tv-show.

"Vi kan konstatere at interessen for Gaming Corps vokser, og at vi diskuterer stadigt mere omfattende projekter med rettighedsindehavere i USA. Det aktuelle samarbejde styrker vores finansielle stilling og forventes at gøre det lettere at lave spil baseret på større varemærker," udtaler Magnos Kolaas, adm. direktør i Gaming Corps.

Aftalen er indgået via Gaming Corps datterselskab, Red Fly Studio, med kontor i Austin, Texas.

Spilbranchen vokser, mens salget svigter

Nordisk Film satser stort på gaming: Går efter de langsigtede investeringer 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs