ITWatch

Svensk spiludvikler lander millionaftale med amerikansk firma

Svenske Gaming Corps skal udviklet et spil til Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch med afsæt i et amerikansk tv-show.

Spiludvikleren Gaming Corps har skrevet under på en aftale til en værdi af omkring 10 mio. svenske kr. om at udvikle et computerspil, fremgår det af en meddelelse.

Aftalen er indgået med amerikanske Gamemill og går ud på, at den svenske spiludvikler skal være med til at lave et computerspil til Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch, som skal være baseret på et uspecificeret "populært" amerikansk tv-show.

"Vi kan konstatere at interessen for Gaming Corps vokser, og at vi diskuterer stadigt mere omfattende projekter med rettighedsindehavere i USA. Det aktuelle samarbejde styrker vores finansielle stilling og forventes at gøre det lettere at lave spil baseret på større varemærker," udtaler Magnos Kolaas, adm. direktør i Gaming Corps.

Aftalen er indgået via Gaming Corps datterselskab, Red Fly Studio, med kontor i Austin, Texas.

Spilbranchen vokser, mens salget svigter

Nordisk Film satser stort på gaming: Går efter de langsigtede investeringer

Forsiden lige nu

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger