ITWatch

Fintechselskab får over 10 millioner til udlandssats

Det digitale valutaselskab November First har fået en kapitalindsprøjtning på 10 mio. kr. og er nu klar til at satse uden for Danmarks grænser. Det skriver Børsen

Foto: Colourbox

Efter et tocifret millionindskud for et par år siden, får fintechselskabet November First en ny kapitaltilførsel på over 10 mio. kr. og er klar til at ekspandere i udlandet. Det skriver Børsen.

"Med det dna, vi har, så kan vi skalere effektivt både inden for landets grænser og også i udlandet. Vi forventer, at vi i starten af det nye år vil melde ud, at vi har fundet et godt testmarked i udlandet," siger stifter Mikael Langseth Nilsson.

November First har udviklet en digital betalingsløsning, der kan nedbringe omkostningerne ved valutaveksling og fakturabetalinger til udlandet. Ifølge Børsen har virksomheden 100 kunder og beskæftiger 14 medarbejdere, som efter planen skal vokse til omkring 25 inden for et års tid.

En del af de nye penge kommer fra Peter Højland og Steen Parsholt. Sidstnævnte har mere end 40 års bankerfaring fra blandt andet New Yprk, Milano og Danmark, hvor han senest blev skudt ind som direktør i en række krakkede banker, som var blevet overtaget af Finansiel Stabilitet.

Denne artikel er leveret af vores søstersite, FinansWatch.

Storinvestor vil gøre København til fintech-centrum

Danske Banks topchef vil have dansk fintech i førertrøjen  

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs