ITWatch

Lille dansk opkøb i fintechbranchen

Danske Altapay køber en engelsk partner for et ukendt beløb, skriver Børsen.

Foto: PR/Nets

Den danske fintechvirksomhed Altapay overtager en britisk partner for et ikke nærmere specificeret tocifret millionbeløb.

Det skriver Børsen.

Den britiske partner hedder IPS.

"Det er en vigtig brik i at få vores vækst til at køre i et væsentligt højere gear," siger Christian Rasmussen, adm. direktør og medstifter af gazellevirksomheden Altapay til avisen.

Børsen skriver, at de to under en hat samlet kan tilbyde en løsning, der gør det muligt at bruge betalingsløsningen til både fysisk og online handel.

IPS blev stiftet i 2014.

Fintech er set som et af de vigtigste digitale satsningsområder, fordi blandt andet verdens storbanker ser dette område som både en af de største trusler for dem, men også som en af de største muligheder.

Herhjemme har Danske Bank lagt sig foran med blandt andet Mobilepay som et af de nyeste og mest populære tiltag indenfor dansk fintech.

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs