ITWatch

Lille dansk opkøb i fintechbranchen

Danske Altapay køber en engelsk partner for et ukendt beløb, skriver Børsen.

Foto: PR/Nets

Den danske fintechvirksomhed Altapay overtager en britisk partner for et ikke nærmere specificeret tocifret millionbeløb.

Det skriver Børsen.

Den britiske partner hedder IPS.

"Det er en vigtig brik i at få vores vækst til at køre i et væsentligt højere gear," siger Christian Rasmussen, adm. direktør og medstifter af gazellevirksomheden Altapay til avisen.

Børsen skriver, at de to under en hat samlet kan tilbyde en løsning, der gør det muligt at bruge betalingsløsningen til både fysisk og online handel.

IPS blev stiftet i 2014.

Fintech er set som et af de vigtigste digitale satsningsområder, fordi blandt andet verdens storbanker ser dette område som både en af de største trusler for dem, men også som en af de største muligheder.

Herhjemme har Danske Bank lagt sig foran med blandt andet Mobilepay som et af de nyeste og mest populære tiltag indenfor dansk fintech.

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs