ITWatch

Fintech overhaler pensionsbranchen i antal jobs

Den danske fintech-branche er flyvende på trods af, at pengene ikke ruller ind i virksomhederne i samme omfang som tidligere. Er nu større end pensionsbranchen.

Finansforbundets formand, Kent Petersen | Foto: PR/Finansforundet/GAB photography

Fintech-branchen i Danmark har overhalet pensionsbranchen i antal job, og der er stadig masser af ledige stillinger, skriver Børsen.

Ved seneste opgørelse i brancheorganisationen Copenhagen Fintech kunne man tælle til 4273 jobs, mens der i pensionsbranchen kun var 4000.

Dog forventes det, at fintech-branchen snart kan nå op på mere end 5000 jobs, da branchen er I en voldsom med omkring 320 startups, der har været i stand til at rejse 19,5 mia. kr.

”De aktuelle jobtal i fintech-branchen er glædelig læsning. Ved nytår lå de på ca. 3000 – her seks måneder efter er tallet mere end 4000. Det går den rigtige vej, og tallene viser, at branchen er på rette spor med at skabe vækst, nye arbejdspladser og investeringer. Når branchen skønner at kunne beskæftige 5000 ved udgangen af 2023, så er den mere end godt på vej, kan vi konstatere,” fortæller Finansforbundets formand, Kent Petersen.

Svensk fintech-startup går ind i Danmark - vil være Klarna for virksomheder

Danskstiftet investeringsplatform vil bringe virksomheder tættere på investorer med nyt produkt

Tidligere Nets-ansatte går solo og vil udnytte huller i markedet

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs