ITWatch

Tidligere Nets-ansatte går solo og vil udnytte huller i markedet

Virksomheden Advisoa, der har lavet betalingsplatform målrettet små og mellemstore virksomheder, har for nylig fået en millioninvestering.

De to tidligere Nets-konsulenter Emil Sunesen og Gabriel Sativa har lavet deres eget firma. | Foto: Thomas Borberg

To tidligere konsulenter i betalingsselskabet Nets har stablet selskabet Advisoa på benene, og ambitionen er at udnytte hullerne i markedet.

Det skriver Børsen.

De to stiftere Emil Sunesen og Gabriel Sativa stiftede virksomheden for 1,5 år siden og har med en digital betalingsplatform rundet 2000 kunder, der er små og mellemstore virksomheder, som har opnået besparelser på op mod 40 pct.

”Vi prøver at tilbyde kunderne nogle løsninger der matcher deres behov, samt priser og vilkår der er fair i forhold til, hvordan man skal behandles som forretningsdrivende,” fortæller Emil Sunesen, der adm. direktør i Advisoa, til Børsen.

Advisoa har for nylig fået en millioninvestering fra to investorer, hvoraf den ene er inverteringsselskabet Bjergegaard & Co, der er stiftet af brødrene Anders og Martin Bjergegaard. Den anden er er arkitekt-og byggefirmaet Lind & Risør, skriver Børsen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch)

Tidligere Nets-chefer skyder millioner i nystiftet betalingsselskab

Paypal stiger efter kendt aktivist-investor checker ind

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs