ITWatch

Simcorp udnævner ny finansdirektør

Michael Bjergby bliver senest ved årsskiftet ny finansdirektør i Simcorp.

Foto: Simcorp/PR

Michael Bjergby bliver ny finansdirektør i it-virksomheden Simcorp senest d. 1. januar 2023.

Det meddeler Simcorp i en pressemeddelelse.

39-årige Michael Bjergby overtager posten fra Michael Rosenvold, som forbliver finansdirektør i virksomheden, indtil at man vurderer, at overleveringen til den nye finansdirektør er færdiggjort.

Hos Simcorp bliver Michael Bjergby ansvarlig for koncernens globale finansfunktion, men derudover også for IT, det juridiske område, Investor Relations og indkøbsteams, skriver Simcorp.

”Jeg er glad for at byde velkommen til Michael som vores nye finansdirektør i Simcorp. Michael er et bevist finanstalent med global erfaring. Hans ekspertise indenfor finansiel kommunikation og indenfor investorrelationer, kombineret med hans evne til at køre finansiel drift i store og komplekse, globale virksomheder, har været et vigtigt kriterie i vores valg af Michael,” siger Peter Schütze, bestyrelsesformand i Simcorp, i pressemeddelelsen.

Michael Bjergby kommer til Simcorp fra en stilling i ISS og har tidligere haft ledende stillinger i Pandora og GN.

Simcorp-topchef: Vi går sådan set rundt med armene over hovedet i øjeblikket

Sydbank skuffet over regnskab fra Simcorp

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs