ITWatch

Fintech-løsning går sammen med Eurocard om transaktioner i realtid

Fintech-løsningen zExpense vil i samarbejde med Eurocard muliggøre, at virksomheder kan sende udlæg til bogføring såsnart et køb er foretaget.

Foto: Zebon / PR

Virksomheden ZeBon udvider nu udgiftsløsningen zExpense. Den vil i samarbejde med Eurocard gøre transaktioner i realtid muligt.

Det betyder, at virksomheder kan sende udlæg til bogføring i samme sekund, som købet er foretaget, frem for at transaktionerne først går igennem på et senere tidspunkt, fremgår det af en pressemeddelelse.

Dels kan digitale kvitteringer sendes direkte til appen, dels er det muligt at få kvitteringen sendt fra butikken direkte til zExpense appen, hvor tjenesten Smarte kvitteringer fra Eurocard er integreret.

Digitale kvitteringer er muligt fra mere end 10.000 butikker i Norden, herunder for eksempel Starbucks, Lagkagehuset, Føtex og Dantaxi.

Det betyder, at medarbejderne ikke behøver at tage et billede af kvitteringen, men kan håndtere udlæg med et enkelt klik, skriver ZeBon i meddelelsen.

Mastercard-kunder skal kunne betale med ansigt og fingeraftryk

Viabill satser stærkt på udenlandsk vækst i kommende år

Mere fra ITWatch

Mærsk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Mærsk har stiftet i samarbejde med IBM. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Redaktør: Lippert rydder ud blandt bløde svenskere

Ledelsesrokaden i Globalconnect er en hård omgang for de svenske topchefer i det nordiske selskab. Den bløde stil passer formentlig ikke ind i det dansk-ledede selskab, vurderer redaktør for svensk telemedie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs