ITWatch

Paypal ramt af store forandringer blandt verdens forbrugere

Med afsæt i data fra sine 425 millioner aktive kunder og 40.000 betalingstransaktioner i minuttet kan Paypal-topchef Dan Schulman se, hvordan verdens forbrugere ændrer adfærd.

Dan Schulman, adm. koncernchef for den amerikanske onlinebetalingsvirksomhed Paypal | Foto: David Swanson/Reuters/Ritzau Scanpix

Hæver man blikket itl ændrer de af verdens forbrugere, som ikke begunstiget af høje lønninger eller formuer, for tiden adfærd, og meget peger i retning, at de forbereder sig til en kommende recession, skriver
Finans med henvisning til en tale, som Dan Schulman, adm. koncernchef for den amerikanske onlinebetalingsvirksomhed Paypal, har holdt på dette års årsmøde i Davos.

”En virksomhed som Paypal har haft en enorm vækst under pandemien, da alle var derhjemme, handlen foregik på nettet, og oplevelsesøkonomien var sat i stå. Nu ryger pengene i stedet på tankstationen og i supermarkedet, og det rammer den del af forbruget, som vi især lever af,” siger Dan Schulman.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs