ITWatch

Tidligere Simcorp-chef træder ind i fintech-virksomheds investorkreds

Den netop afgåede direktør i Simcorp, Klaus Holse, er én af de tre profiler, der træder ind i fintech-virksomheden AQRisk Technologies’ investorkreds. Det skriver KapitalWatch.

Foto: Simcorp/PR

Fintech-virksomheden AQRisk Technologies har ifølge KapitalWatch fået tre nye ansigter i sin investorkreds, heriblandt Klaus Holse, den tidligere adm. direktør i Simcorp.

Den tidligere Simcorp-chef, der fortsat er tilknyttet Simcorp som seniorrådgiver, har siden sat et par ord på nyheden på Linkedin.

”Jeg har været imponeret over, hvor langt AQRisk er kommet under Morten Virenfeldts lederskab og løsningen hjælper allerede en række banker med håndteringen af kundeengagementer på en holistisk måde. Nu er det tid til at ekspandere og give flere kunder muligheden for at få fordelen af denne fantastiske løsning,” skriver han på Linkedin.

Peter Colsted og Georg Hetrodt er de to andre investorer, der træder ind i AQRisk Technologies, som på baggrund af data hjælper finansielle virksomheder med at skabe værdi.

Klaus Holse valgt som viceformand i DI

Tidligere Simcorp-boss er blandt nye investorer i tech-selskab for shippingbranchen

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs